Versió per a imprimir

L'Àrea de Projectes Europeus de la Diputació i les direccions generals de Generalitat col·laboraran per a acostar Europa als ajuntaments

  • El diputat Bartolomé Nofuentes ha traslladat a Daría Terrádez, directora general de Relacions amb la Unió Europea, i a Miriam Fernández, directora general de Finançament i Fons Europeus, la seua intenció de crear un espai de col•laboració estable
Imagen
19/10/2016

“Si volem que els municipis valencians aprofiten totes les oportunitats que ofereix la Unió Europea, les diferents administracions hem de treballar juntes per a explotar totes les eines disponibles”. Així es va dirigir el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, a la seua homòloga en la Generalitat Valenciana, Miriam Fernández, en una trobada en la Cambra de Comerç d'Espanya a Brussel·les. 

L'àrea que dirigeix Nofuentes és pionera entre les diputacions provincials espanyoles, com a mostra de l'interès de la nova Corporació a impulsar els assumptes europeus i acostar Europa als ajuntaments. A aquest efecte, Bartolomé Nofuentes ha mantingut diverses reunions amb representants d'altres institucions, cas de la Generalitat Valenciana que compta amb dues Direccions generals en matèria comunitària. 

L'objectiu, segons Nofuentes, és “crear un espai de col·laboració estable entre la Generalitat i la Diputació per a impulsar les diferents línies de finançament europeu i acostar-la als ajuntaments”.

Miriam Fernández encapçala la Direcció General de Finançament i Fons Europeus i Daría Terrádez està al capdavant de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea. Ambdues coincideixen amb el diputat provincial en la importància de posar en comú els esforços.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet