Versió per a imprimir

L'Àrea de Projectes Europeus organitza una jornada sobre innovació local aquest dijous

  • En la trobada, que està oberta a tots els públics, el diputat Bartolomé Nofuentes reuneix a un grup d'experts per a parlar del paper de les administracions locals en l'ecosistema innovador i el programa Horitzó 2020
Imagen
26/10/2016

L'Àrea de Projectes Europeus de la Diputació de València, dirigida per Bartolomé Nofuentes, organitza aquest dijous, 27 d'octubre, a partir de les 17.00 hores en el pati del Palau de Scala, la jornada europea “Innovació Local: H2020 i patents”, una trobada que reuneix a diversos experts per a parlar sobre el paper de les administracions locals en l'ecosistema de la investigació.

La jornada, que s'emmarca en les trobades “Dijous europeus” de la Diputació, comptarà amb la participació de la representant de la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació (RUVID), Joumana Sweiss, qui presentarà la posició de l'administració local en el programa Horitzó 2020. D'altra banda, la tècnic del Servei de Propietat Intel·lectual de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Estrella Alcón, oferirà una ponència sobre la propietat intel·lectual en els projectes H2020 i en altres iniciatives. Finalment, Rafael Mossi, de la Càmera de València, parlarà de la relació entre el sector privat i la innovació.

La trobada està oberta a tots els públics, com joves, representants d'administracions públiques i empresaris interessats a col·laborar en aquests programes. En finalitzar les ponències, els participants tindran l'oportunitat de dialogar i intercanviar idees en un espai de networking.

 


NOTA ALS ASSISTENTS

Dia: Dijous, 27 d’octubre de 2016

Lloc: Pati del Palae dels Scala de la Diputació de València. Plaça Manises, 3

Hora: 17:00

Confirmació d’assistència: projecteseuropeus@dival.es

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet