Versió per a imprimir

L'Assemblea del Consorci de Bombers aprova un pressupost de 52 milions d'euros per a 2017

  • La direcció ha destinat 3,4 milions per a l'adquisició de nous vehicles atès que els que hi ha tenen en alguns casos una antiguitat de 18 anys
Imagen
30/11/2016

L'Assemblea del Consorci Provincial de Bombers de València ha aprovat hui els pressupostos per a l'any que ve, que ascendeixen a 52.008.490 d'euros. Esta xifra suposa un augment del 2,2% respecte a l'exercici anterior. Segons el president del Consorci de Bombers de València, Josep Bort, amb estes comptes “es pretén continuar amb la línia iniciada enguany impulsant la despesa en inversió amb l'objectiu de garantir la qualitat del servei públic de prevenció i extinció d'incendis i de salvament que este ens té encomanat”.

 

Este esforç inversor es reflecteix en un increment d'un 6,40%en el capítol d'inversions. D'una banda, destaca la despesa prevista per a la renovació de vehicles de primera eixida i de les autobombes nodrisses, que en alguns casos compten amb més de 18 anys d'antiguitat. En concret, la partida d'elements de transport ascendeix a 3.409.310 euros, on s'inclouen tres Autobombes Urbanes (BUP), dues Autobombes Nodrisses Pesades (BNP), dues autobombes Rurals Lleugeres (BRL), una autoescalera automàtica (AEA) i tres vehicles de personal i càrrega (UPC).

 

Una altra de les partides que s'incrementa és la de renovació del vestuari del personal i adquisició de nous per al personal que s'incorporarà al servei. La consignació destinada a vestuari ha augmentat un 102%. També s'inclou la reparació i adequació de les infraestructures dels diferents parcs que, a causa de la seua antiguitat, presenten deficiències, la partida de les quals ha augmentat un 58.97% arribant als 1.383.200 euros.

 

És important explicar que encara que el pressupost en el seu conjunt ha incrementat un 2,2% encara que l'aportació dels municipis consorciats ha disminuït un 1% donada la dificultat que travessen la majoria d'ells. La voluntat del president ha sigut la de no agreujar els problemes econòmics actuals d'estes entitats.

 

Enguany s'ha dedicat també una partida de 50.000 euros a subvencions per a organitzacions i projectes d'interès públic, social, humanitari i solidari.

 

En finalitzar l’Assemblea, l'alcaldessa de Benimuslem, María Antonia Vilar, ha agraït la implicació i el treball dels bombers que van acudir el mes passat a apagar l'incendi industrial en la seua localitat i el dens fum de la qual va afectar al poble, fins al punt d'haver de confinar a la gent en les seues cases i centres escolars. “De part de tot el poble vos transmet les gràcies per assistir-nos. Gràcies per ajudar-nos”, va concloure.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet