Versió per a imprimir

‘Les 7 diferències’ del Escalante guanya el premi de les Arts Escèniques al millor espectacle per a xiquets i xiquetes

  • La producció representada pel teatre depenent de la Diputació de València es corona amb un guardó que torna després de 8 anys
  • També van triomfar ‘Els nostres’ i ‘Pi’ en les categories de millor escenografia i millor il·luminació, respectivament
Imagen
02/10/2018

La funció ‘Les 7 diferències’ ha rebut el premi al millor espectacle per a xiquets i xiquetes en la gala de les Arts Escèniques Valencianes, que va tornar amb força després de vuit anys sense celebrar-se. La producció representada en el Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, va triomfar juntament amb les també obres ‘Els nostres’ i ‘Pi’, produïdes o coproduïdes per la corporació provincial, que van guanyar en les categories a millor escenografia i millor il·luminació, respectivament. A l'esdeveniment van assistir la diputada de Teatres, Rosa Pérez Garijo i el president de la Diputació, Toni Gaspar. 

 

Guanyadora a millor obra infantil, ‘Les set diferències’ és un muntatge de la companyia valenciana El Pont Flotant i reflexiona sobre la igualtat de drets, independentment dels trets físics o el país d'origen. Per a açò, es nodreix de les històries reals dels seus protagonistes, procedents de Guinea Equatorial, Bangladesh, Perú, Xina i València. 

 

El premi a millor escenografia per a ‘Els nostres’ ha recompensat el treball de Luis Crespo, encarregat del disseny i realització de la mateixa. Coproduïda per Teatre del PobleValencià i la Diputació de València, aborda el drama que està passant en el mar Mediterrani amb milions de persones fugint de la guerra, el fam i la por.

 

Per la seua banda, Pi’, funció produïda per Escalante Centre Teatral i la companyia OtraDanza, ha vist premiada la labor del seu responsable d'il·luminació, Juanjo Llorens, amb el seu corresponent premi.

 

Sobre l'èxit d'aquests espectacles, la diputada de Teatres, Rosa Pérez Garijo, ha elogiat al director del Escalante, Josep Policarpo, al mateix temps que ha desitjat una “llarga vida” a l'històric recinte valencià.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet