Versió per a imprimir

Les brigades de la Diputació ajudaran la comarca Requena-Utiel a netejar camins i camps després de la pedregada

  • El diputat de Desenvolupament Rural i responsable de Divalterra, Ramiro Rivera, visita els municipis més castigats per l'episodi de fortes pluges i graníssol del passat dimarts
Imagen
16/07/2020

La Diputació de València ajudarà als municipis de la comarca Requena-Utiel a fer front als danys causats per l'episodi de pluja i graníssol que va tindre lloc el dimarts 14 de juliol. El diputat de Desenvolupament Rural i responsable de Divalterra, Ramiro Rivera, ha visitat este dijous les zones més afectades per la pedregada per a analitzar els danys i poder donar resposta a les necessitats d'estos municipis.

 

El responsable provincial ha recorregut algunes de les localitats que han patit més danys en camins i zones agrícoles, cas de Fuenterrobles, Camporrobles, Villargordo del Cabriel i l’aldea de Jaraguas, a Venta del Moro. Rivera ha posat les brigades forestals de Divalterra a la disposició dels alcaldes i alcaldesses d’estos pobles per a col·laborar en la neteja dels camps, especialment vinyes i ametlers, i l'arranjament dels camins afectats.

 

El diputat de Desenvolupament Rural ha coincidit amb els responsables locals en la conveniència de traçar línies de treball coordinat entre les diferents administracions que permeten donar resposta a les necessitats dels municipis afectats. A este efecte, s'elaborarà una memòria amb els danys materials que ha deixat el temporal, la qual cosa permetrà posar en marxa les actuacions pertinents.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet