Versió per a imprimir

Les brigades de la Diputació intervenen en una vintena d'emergències relacionades amb el vent

  • Les mobilitzacions, que es duen a terme en coordinació amb el Consorci Provincial de Bombers, corresponen majoritàriament a la retirada d'arbres caiguts
Imagen
03/03/2020

Les brigades forestals de Divalterra han realitzat en les últimes hores 20 serveis d'emergència relacionats amb el vent. La major part de les mobilitzacions tenen a veure amb la retirada d'arbres caiguts, i han tingut lloc a Turís, Tous, Serra, Genovés, Bolbaite, Catadau, Ràfol de Salem, Simat de la Valldigna, Vallanca, Estubeny, Ademuz, Alborache, Torres Torres, Moixent, Castielfabib i L'Olleria.

 

En este sentit, són prioritàries les intervencions en els casos en què s'obstaculitzen vies de comunicació, especialment en camins i pistes rurals. D'altra banda, els brigadistes de la Diputació també han sigut mobilitzats a Serra i Riola per a intervindre en sengles incendis, a més d'una comprovació de fum en el terme de Chella.

 

En total, han sigut prop d'un centenar els efectius que s'han desplaçat des de les brigades d'Alborache, Serra, Tous, Genovés, Bolbaite, Navarrés, Montserrat, Benigànim, Barx, Anna, Estubeny, Vallanca, Ademuz, València I i Moixent.

 

Els brigadistes continuen realitzant tant tasques de vigilància en ruta com des de punts assignats situats en zones altes del territori, en previsió de noves emergències que puguen sorgir en les pròximes hores.

 

Actuacions en temporals

 

A més del treball diari de silvicultura i les intervencions en incendis forestals, les brigades forestals de Divalterra actuen com a resposta a fenòmens meteorològics com a pluges, neu i temporals de vent.

 

En tots els casos, les mobilitzacions són sol·licitades pel Consorci Provincial de Bombers i els treballs es duen a terme en plena coordinació amb este organisme.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet