Versió per a imprimir

Les brigades forestals d’IMELSA fan labors de neteja i extracció d’aigua com a conseqüència de les pluges torrencials

  • Durant el cap de setmana, les brigades estan actuant amb el Consorci Provincial de Bombers a la Canyada, el Plantio (Paterna), Torrent, Xirivella i Alaquàs
  • Imelsa compta amb 50 motobombes per a l’extracció d’aigua a disposició dels ajuntaments
Neteja d'un pas inferior junt al tanatori de Torrent
30/09/2012

 

Les brigades d’Imelsa estan duent a terme, des del matí del dissabte, i en col·laboració amb el Consorci Provincial de Bombers de València, labors de neteja i extracció d’aigua en diferents poblacions valencianes afectades per les pluges torrencials de divendres passat.


Un dels treballs realitzats és el condicionament d’un pont subterrani a la Canyada (Paterna) que va quedar completament inundat com a conseqüència de la tromba d’aigua.


Així mateix, s’està treballant en el Mercat Municipal d’Alaquàs, i en altres emplaçaments de Xirivella, Torrent i el Plantío (Paterna). IMELSA compta amb 50 motobombes per a extracció d’aigua, que tenen una potència de 16 cc i poden extraure fins a 60.000 litres d’aigua per hora.


La plantilla de 511 brigadistes d’IMELSA compta amb Equips de Protecció Individual (EPI) específics per a este tipus de treballs i ha rebut formació en la utilització d’estes motobombes que permeten l’extracció d’aigua en baixos, carrers i establiments.


Les brigades d’IMELSA


La Diputació de València, a través d’IMELSA, compta amb 101 brigades forestals per a la defensa i conservació del patrimoni forestal de la província, les activitats de les quals van principalment destinades a tasques de prevenció i minimització del risc d’incendis.


Així mateix, les Brigades de Diputació actuen en sinistres i emergències, causats principalment per la meteorologia, com ara gotes fredes, pluges torrencials localitzades, inundacions...


En estos casos s’oferix assistència i ajuda al personal afectat, realitzant labors de travessada, neteja de cases, evacuació de persones, neteja de carrers i vials, etc. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet