Versió per a imprimir

Les brigades forestals de la Diputació condicionen a Oliva una zona pròxima a habitatges afectada pel foc

  • El president de Divalterra, Ramiro Rivera, s'ha reunit amb l'alcalde, David González, per a estudiar el projecte de regeneració de la muntanya de Santa Anna, en el qual participen també la Generalitat i la UPV
Imagen
03/12/2020

El president de Divalterra i diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació, Ramiro Rivera, ha visitat junt amb l'alcalde d'Oliva, David González, la zona afectada per l'incendi registrat el passat 2 d'octubre a la muntanya de Santa Anna, per a coordinar amb l'ajuntament els treballs de manteniment de la zona danyada. En la trobada també van participar la vicealcaldessa, Ana Morell, i el regidor Miguel Monzonís.

 

Les brigades forestals de Divalterra van dur a terme una primera intervenció d'emergència durant els dies posteriors al foc. Així, després de l'avaluació dels danys patits, es va procedir a la retirada dels pins afectats que es trobaven a l'interior del col·legi La Carrasca per a evitar que pogueren caure en el centre escolar.

 

Els treballs van ser executats per les brigades forestals de la Font d'en Carròs, Barx i Xeresa en esta zona emblemàtica del municipi, que compta amb un bosc periurbà al voltant del qual s’hi troba el nucli poblacional.

 

Ara, tal com va explicar l'alcalde al diputat Rivera, que va estar acompanyat durant la visita pel coordinador de zona de les brigades, l'ajuntament treballa en un pla per a la recuperació i la regeneració de la zona, junt amb la Generalitat Valenciana i la Universitat Politècnica de València, en el qual també col·laboraran les brigades forestals de la Diputació.

 

La intervenció de Divalterra en l’entorn suposarà l'execució de tasques de manteniment en la interfície confrontant al col·legi i a una zona pròxima d'habitatges que van haver de ser desallotjats durant l'incendi.

 

Precisament la proximitat de nuclis habitats i del col·legi La Carrasca convertixen esta actuació en prioritària, amb la finalitat d'incrementar la seguretat de les persones que circulen per la zona.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet