Versió per a imprimir

Les comissions falleres de la província poden sol·licitar ja l'ajuda de la Diputació

  • El BOP publica la convocatòria de subvencions de la corporació per a desenvolupar activitats relacionades amb la festa
  • El pressupost de les ajudes d'enguany, que podran sol·licitar-se fins al 15 de març, ascendeix a un total de 230.000 euros
Imagen
18/02/2019

La Diputació de València recolza a les comissions falleres de la província un any més amb la convocatòria de les subvencions de 2019 destinades a aquests col·lectius. La corporació provincial va aprovar el 7 de febrer unes ajudes que es van publicar el passat divendres en el BOP i que poden sol·licitar-se des d'aquest dilluns fins al 15 de març.

 

Les ajudes tornen a convocar-se amb l'objectiu d'impulsar i desenvolupar activitats relacionades amb les Falles, declarades Patrimoni de la Humanitat al novembre de 2016, al mateix temps que es divulguen els valors inherents a la festa fallera, com són el respecte, la convivència i l'humor.

 

Per a aquest nou curs, la convocatòria de les subvencions de 2019 comptarà amb un pressupost que ascendeix a un total de 230.000 euros, dels quals podran beneficiar-se només les comissions falleres de l'àmbit territorial de València i els municipis de la província.

 

D'altra banda, el dimarts 12 de març tindrà lloc en la Plaça Manises la tradicional recepció fallera a la qual estan convidades totes les comissions de la província. Com és habitual, les falleres i fallers de la capital i els pobles podran visitar les diferents estades de la seu central de la Diputació, en una jornada festiva de portes obertes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet