Versió per a imprimir

Les Falleres Majors de València participen en l'Orxatada i Taronjada Fallera organitzada amb ajuda de València Turisme

  • La novena edició de l'esdeveniment, organitzat per FOTUR amb la col·laboració del Patronat de Turisme, la D.O. Xufa València, l'I.G.P Consell Regulador de Cítrics Valencians, PRODJ i l'empresa ZUMMO, ha repartit 1.000 litres d'orxata i 2.000 quilos de suc de taronja
Orxatada i Taronjada Fallera
08/03/2018

Les Falleres Majors de València han participat en la novena edició de “L’Orxatada i Taronjada Fallera” organitzada per la Federació d'Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (FOTUR), amb la col·laboració del Patronat de Turisme de València.

 

També participen com a col·laboradors la Denominació d'Origen Xufa València, l'I.G.P Consell Regulador de Cítrics Valencians, PRODJ i l'empresa ZUMMO, l'Ajuntament de València i la Junta Central Fallera.

 

“L’Orxatada i Taronjada Fallera” s'ha convertit en un clàssic de les Falles de València, esgotant any rere any les seues existències i amenitzant les dues hores prèvies a les mascletades, durant dos dies, ahir i avui, 8 de març. En aquesta ocasió, l'esdeveniment ha servit 8.000 gots d'orxata i suc de taronja al costat de la Plaça de Bous de València.

 

Així, segons els organitzadors, han sigut distribuïts més de 1.000 litres d'orxata i 2.000 quilos de suc de taronja.

 

L'orxata de Xufa de València té la garantia de procedència i qualitat que ofereix la Denominació d'Origen, mentre que el suc directament espremut ha sigut de la varietat de taronja 'Lane batega' avalada pel Consell Regulador de Cítrics Valencians i oferit per l'empresa valenciana ZUMMO, amb les seues màquines exprimidores d'última generació.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet