Versió per a imprimir

Les ‘quatre estacions’ de Sempere tanquen a Gandia els ‘Diàlegs amb les obres’ de Memòria de la Modernitat

  • L'activitat, guiada per Teresa Izquierdo, professora de la Universitat de València, serà aquest dissabte 21 de juliol
  • L'exposició de la Diputació de València, que està situada en la Casa de la Marquesa fins a agost, ha rebut ja 13.000 visites
Imagen
20/07/2018

La guinda als ‘Diàlegs amb les obres’ de Memòria de la Modernitat a Gandia, l'exposició itinerant que reuneix un centenar de peces del patrimoni de la Diputació de València, la posarà la sèrie ‘Les Quatre Estacions: Primavera, Estiu, Tardor, Hivern’, de l'artista valencià Eusebio Sempere.

 

L'activitat se celebra aquest dissabte 21 de juliol a les 18:30 hores en La Casa de la Marquesa i consisteix en una visita guiada en la qual l'experta en art, Teresa Izquierdo, professora en la Universitat de València, posarà el focus en les obres seleccionades de Sempere per a aprofundir en el simbolisme i la història que amaguen.

 

El format té una durada aproximada de 30 minuts i l'entrada és lliure fins a completar un aforament màxim de 30 persones.

 

Augmenten les visites

 

Els ‘Diàlegs amb les obres’ formen part de les activitats complementàries organitzades entorn de Memòria de la Modernitat, exposició per la qual han passat ja 13.000 persones en la capital de La Safor i que estarà a Gandia fins al mes d'agost oferint més tallers.

 

De fet, aquest dissabte 21 de juliol, a més dels diàlegs es realitzaran dos visites guiades, una a les 12:00 hores i una altra a les 19:00 hores, a través de les quals els participants podran conèixer algunes de les peculiaritats més significatives de la mostra, que inclou obres de Sorolla, Pinazo, Carmen Calvo o Equip Crònica, entre uns altres.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet