Versió per a imprimir

L'Escalante selecciona a Víctor Visa com a creador de la seua imatge gràfica per a la pròxima temporada

  • La diputada de Teatres, Glòria Tello, anuncia la posada en marxa d’una bossa de disseny amb totes les candidatures perquè puga ser utilitzada per l’àrea de Cultura de la Diputació
Imagen
03/06/2021

La proposta de portafolio del pintor i il•lustrador professional Víctor Visa ha sigut seleccionada entre el mig centenar de les presentades enguany a la crida a projecte per a la realització e la imatge gràfica del Teatre Escalante 2021-2022.

 

El centre de la Diputació, referent de les arts escèniques per als públics infantil, juvenil i familiar, va obrir el maig passat un concurs de selecció per a professionals i empreses del sector del disseny, la il·lustració i la publicitat, amb l'objectiu de renovar i desenvolupar la imatge gràfica de la seua pròxima temporada i l'adaptació d'esta a diversos formats impresos i digitals. Una convocatòria que, com indica a la diputada de Teatres Glòria Tello, contribuix “a obrir al màxim la participació, a promoure les oportunitats per als professionals del sector i a arribar a la major excel•lència en disseny”. A més, ha assenyalat, “la resta de candidats i candidates no seleccionades entrarà en una bossa que puga ser utilitzada en l'àrea de Cultura de la Diputació de València, per si en algun altre moment ens sol·liciten el servei de disseny”.

 

La selecció s’ha realitzat des del teatre amb l'assessorament de les principals associacions del sector a proposta de la diputada. Col·lectius als quals la directora de l'Escalante, Marylène Albentosa, reconeix la seua “necessària i estimable” col·laboració. “Un any més, agraïm als Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i a l'Associació Professional d'Il·lustradors de València (APIV) la seua implicació per a valorar i seleccionar els treballs presentats”.

 

Víctor Visa va acabar la carrera de Belles Arts en 2014, moment en el qual crea el seu propi estudi situat en l'horta de València. En 2018 va realitzar el Màster en Producció Artística. Ha treballat per a diferents publicacions, editorials i encàrrecs particulars i ha participat en diverses exposicions entre les quals destaca Cien x Cien en la galeria The Makers de Madrid, A.4.1. Together en la galeria La Merceria o Lugares Comunes, la seua primera exposició individual en Lanevera Gallery.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet