Versió per a imprimir

L'Escalante tanca 2012 amb dos espectacles de ciència i pallassos

  • “Gàrgares” i “Smile” protagonitzen demà i el diumenge els últims dies de la temporada nadalenca del teatre de la Diputació de València
Imatge de l'obra Gárgaras
28/12/2012

El Teatre Escalante de la institució provincial acull dos últims espectacles que marcaran les vesprades de matí i del diumenge la clausura d'enguany.

La campanya Nadal a l'Escalante, que finalitza el pròxim 4 de gener, presenta per a la vesprada de matí un espectacle científic per als més menuts. “Gàrgares” és una peça que tracta d'acostar la investigació a pares i xiquets a través de les aventures d'una jove estranya amb trets poc humans i amb la que ningú sap com comportar-se quan la tenen prop.Un espectacle per a xiquets majors de sis anys que disfrutaran d'una escenografia en constant transformació.

El diumenge 30, “Smile” serà l'últim espectacle que aculla el teatre per a enguany, amb una actuació amb pallassos i una posada en escena que simula un desastrós espectacle en què un empresari, a punt d'arruïnar-se, fa el que es puga per a intentar salvar el seu treball. De la mà de  La companyia teatral El Somriure els més menuts es delectaran amb una escenografia en què el cant i el piano en directe tindran un paper fonamental.

Per la seua banda, a partir de les 10:00 hores de matí i del diumenge, els xiquets podran assistir a una sessió de caracterització i de Contacontes, a més de a un espectacle màgic del Mag Dakris i el Mag Darío previst per a les 18:00 hores d'ambdós dies.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet