Versió per a imprimir

L'Hospital General augmenta la seua activitat investigadora en projectes, programes docents i publicacions

  • La Fundació, de caràcter científic i la presidència del qual és responsabilitat de la Diputació, presenta l'informe de l'exercici 2018
Imagen
03/07/2019

La Fundació d'Investigació de l'Hospital General Universitari de València (FIHGUV), una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure, impulsar i desenvolupar l'activitat científica, sanitària i biomèdica, ha incrementat la seua activitat tant en projectes d'investigació com en programes docents, cursos i publicacions científiques.

 

Així es desprén de l'informe que cada any encarrega la Diputació de València, un dels patrons i responsable de la presidència de la Fundació, per a auditar els comptes i l'activitat d'aquest ens de caràcter científic. En total, s'han signat convenis per valor de 750.000 euros que han impulsat projectes d'investigació privats, prestacions de servei, programes docents i cursos.   

 

L'activitat investigadora del departament València Hospital General en 2018 deixa també altres xifres a tindre en compte, com la desena de tesis defensades, 234 publicacions científiques, mig centenar de capítols de llibres, 13 llibres publicats en l'àmbit nacional i internacional, 22 premis rebuts i dues patents.  

 

D'altra banda, el programa propi de promoció de la investigació ha destinat prop de 89.000 euros en ajudes a investigadors del departament; s'han signat un total de 80 assajos clínics nous entre contractes i addendes; i el compromís total de pacients per assajos clínics ascendeix a 1.424.

 

En l'apartat econòmic, l'informe d'auditoria determina que els comptes anuals expressen, en tots els aspectes significatius, la imatge fidel del patrimoni i la situació financera de l'entitat a 31 de desembre de 2018. Els ingressos de l'entitat per la seua activitat pròpia en l'últim exercici ascendeixen a una mica més de 3.200.000 euros, aproximadament un milió més que l'any anterior. El resultat de l'exercici és un benefici de 130.390 euros, que s'aplicaran a finalitats pròpies.

 

El total de recursos econòmics emprats durant 2018 en les 6 activitats principals de la fundació, més l'estructura de gestió necessària per a portar-les a terme, sumen 3.210.000 euros. A més, l'import aconseguit en subvencions públiques ascendeix a 592.000 euros, amb 16 ajudes concedides en aquest exercici i 8 prorrogades.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet