Versió per a imprimir

L'Hospital General de València celebra el Dia Internacional de la Dona sota el lema “Trencant el sostre de cristall”

  • S'ha posat l'accent principalment en que estiguen presents les dones que tenen un càrrec en el departament per a fer visible el seu esforç per aconseguir totes les metes professionals en Igualtat
Imagen
07/03/2019

Hui, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, treballadores i treballadors del departament València-Hospital General s'han concentrat a la porta principal de l'hospital sota el lema “Trencant el sostre de cristall”.

 

En aquesta ocasió s'ha posat l'accent principalment que estiguen presents les dones que tenen un càrrec en el departament (directores, caps de servei, caps d'unitat, supervisores, coordinadores dels centres, etc.) per a fer visible l'esforç de les dones per aconseguir totes les metes professionals en Igualtat.

 

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, s'ha tornat a sumar a aquesta a iniciativa de l'hospital i durant l'acte ha destacat que hi ha molts motius per a celebrar els avanços que les dones han anat aconseguint, malgrat tantes i tantes dificultats culturals, socials, educatives, econòmiques i fins i tot polítiques.

 

“Per a sentir-nos lliures hem de sentir-nos iguals i encara queda molt per recórrer en ple segle XXI: desigualtats en salaris, víctimes de violència masclista, sostres de cristall, etc.”, ha afegit Berenguer.

 

Músics per la Salut, que des de fa anys ofereixen microconciertos als pacients de l'Hospital General, han amenitzat l'acte amb tres cançons cantades amb missatges que reforcen la valentia, la lluita i la igualtat entre homes i dones.

 

En finalitzar l'acte, s'han repartit plantes entre totes les treballadores, que han sigut cedides per l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja, de la Diputació de València.

 

Exposició en Convent Jerusalem

 

El consultori Convent Jerusalem ha volgut sumar-se a aquesta lluita de les dones per aconseguir unes condicions dignes en l'àmbit laboral, personal i social a través de l'art amb una exposició de fotografia i pintura realitzada per professionals sanitaris.

 

També s'ha impartit una conferència i s'ha llegit un poema i la celebració ha comptat amb la participació del grup de dones del Programa Activa del consultori i amb els artistes participants en l'exposició.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet