Versió per a imprimir

L'IVAF aprova amb nota el simulacre d'evacuació per emergència

  • La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha participat amb totes les persones en el desallotjament de l'edifici de la Diputació
  • El tècnic de Prevenció de la Diputació Bernabé Gamarra ha valorat l'orde i la rapidesa en l'eixida del centre de funcionaris, professors i alumnes en menys de 4 minuts
1.- Simulacro de evacuación IVAF.JPG
01/12/2015

L'Institut Valencià d'Audiofonología (IVAF) ha complit a la perfecció aquest matí amb els assajos d'evacuació per incendi que es practiquen periòdicament.

 

El tècnic de Prevenció de la Diputació Bernabé Gamarra ha explicat que s'ha donat formació prèvia a tot el personal, i el final de la implantació del sistema consisteix en practicar amb un simulacre: «S'ha acordat posar un focus de fum perquè fóra més real, i tant els funcionaris com el coŀlegi ho han fet molt bé».

 

«Havem eixit en menys de 4 minuts i els cinc observadors que ens havem reunit després per a avaluar com ha transcorregut estem molt satisfets de com s'ha desenvolupat» —ha explicat Gamarra.

 

En aquest centre de la Diputació de València se situen distintes dependències provincials, com el Servei de Benestar Social, on estava la diputada de l'àrea, Mercedes Berenguer, el BOP, la Secció de Documentació, la Unitat Tècnica d'Audiofonología i el Coŀlegi Públic Lluís Fortich.

 

El Lluís Fortich, més segur

El Coŀlegi d'Educació Infantil i Primària de la Diputació, el CP Lluís Fortich, ha sigut felicitat per la diputada Mercedes Berenguer i els tècnics de prevenció per l'eficiència amb què han seguit els passos marcats en les instruccions prèvies que han rebut en els cursos de formació.

 

Els professors han sigut els primers en aguaitar a les portes de les aules en sonar l'alarma per a identificar el punt d'origen de l'incendi i decidir quina era la seua eixida d'emergència.

 

En pocs segons, els alumnes estaven en les portes de les aules en fila per a baixar per les escales i allunyar-se de l'edifici en orde fins a parar al final del jardí.

 

Les persones designades han supervisat totes les dependències abans d'abandonar l'edifici en últim lloc.

 

Una vegada ha conclòs aquesta experiència, el coŀlegi i els treballadors de la Diputació han tornat a la normalitat del dia amb la satisfacció d'haver demostrat que han après a estar més segurs en cas d'emergència.

Bernabé Gamarra
Bernabé Gamarra
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet