Versió per a imprimir

L'IVAJ s'uneix al programa de 'Gestió del Talent' de la Diputació per a la promoció de projectes europeus de Joventut

  • El diputat responsable del programa, Bartolomé Nofuentes, es reuneix amb el secretari general de l'IVAJ, Jesús Martí, qui ha anunciat el seu interès per impulsar el programa de la Diputació de València
Imagen
06/10/2016

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, i el secretari general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, han anunciat que l'IVAJ participarà en la pròxima edició del Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove de la Diputació de València, per a estimular la formació de joves en el coneixement i la promoció de projectes europeus de Joventut i Erasmus +, tant de mobilitat com d'intercanvis. 

Durant la trobada, Bartolomé Nofuentes ha destacat “el valor multiplicador de treballar conjuntament amb altres institucions, perquè les oportunitats que ofereix el programa de la Diputació puguen arribar al major nombre de joves possible”. 

Per la seua banda, el secretari de l'IVAJ ha analitzat les diferents iniciatives que impulsa la institució provincial en matèria de beques, com La Dipu et Beca, les Eurobeques i les beques de postgrau per a titulats universitaris i FP Superior. 

En aquest sentit, Martí ha assenyalat “l'objectiu comú de retenir el talent dels joves i oferir noves oportunitats que redunden en el conjunt de la joventut de la Comunitat". Així mateix, Jesús Martí ha anunciat que la Xarxa Jove difondrà la iniciativa provincial perquè arribe als seus potencials beneficiaris.

Els joves becaris estaran cinc mesos formant-se en països europeus i, posteriorment, durant set mesos es dedicaren a afavorir la mobilitat, els intercanvis i les diferents iniciatives englobades en Erasmus + i en programes europeus. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet