Versió per a imprimir

Loriguilla i Godella disfruten d’una jornada en la capital amb Sona València

  • Els veïns dels dos municipis han visitat els palaus de la Diputació de València, el MuVIM i la Beneficència
unnamed (1)_1.jpg
28/04/2015

Més d’un centenar de veïns de Loriguilla i Godella s’han reunit en una jornada de visites a la corporació provincial, el MuVim i la Beneficència, dins del programa organitzat per la Diputació de València Sona València per als Majors.

 

Després de recórrer els palaus dels Scala i la Batlia, que conformen la seu provincial, els veïns d’ambdós municipis han continuat la seua excursió en el MuVIM i, posteriorment, s’han traslladat a la Beneficència, on ha conclòs el dia de visites, per a disfrutar d’un dinar de germandat i un espectacle musical.

 

Els godellencs han comptat amb la companyia del vicepresident de la  Associació de Jubilats, Pepe Benavent, el qual ha agraït a la institució provincial «la invitació  per a conéixer les infraestructures de la Diputació i passar un dia tan agradable».

 

Els veïns de Loriguilla han estat acompanyats per la regidora de Benestar Social, María José Penades, i del tinent alcalde i regidor d’Hisenda, Eduardo Sáez.

 

Una vegada a la Beneficència, la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, s’ha reunit amb els majors a la Sala Alfons el Magnànim per a explicar-los, entre altres coses, que  «este programa s’inicia fa uns anys amb l’objectiu d’obrir les portes de la Diputació perquè tots els veïns de la província coneguen el seu patrimoni».

 

En esta línia, Amparo Mora ha afirmat que la corporació provincial «és el gran desconegut i, encara que estiga considerat com l’ajuntament d’ajuntaments, tot el que pertany a la institució és de les persones de la província».

 

Per la seua banda la regidora, María José Penades, ha reconegut la importància d’esta institució per als pobles perquè «tenim tots els servicis gràcies a la Diputació, que ens dóna el que demana l’alcalde».

 

A més, quant a este programa, ha assegurat que «els majors l’accepten molt bé. De fet, s’han apuntat el màxim que podien».

 

Finalment, Eduardo Sáez ha destacat que «els jubilats se’n van encantats de veure tot el que té la Diputació i de passar un dia magnífic».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet