Versió per a imprimir

Mª Josep Amigó assisteix als premis de la Societat Coral El Micalet

  • Els premis es celebraran el dissabte a les 21 h. a la seu de la Societat
Imagen
24/11/2017

La vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, acudirà el proper dissabte als premis de la Societat Coral El Micalet. La gala es celebrarà a la seu de la Societat.

 

Durant la cerimònia es signarà el protocol de donació del piano i partitures del mestre Manuel Palau a la Societat. Aquesta donació es fa a càrrec del seu net, Vicent Almenar Palau.

 

A més, s’atorgaran els premis de les següents categories: Beca d’estudis musicals, premi difusió del patrimoni cultural, premi Enric Soler i Godes d’experiències pedagògiques a l’escola, premi Micalet de teatre i premi Joan Coromines d’investigació filològica, històrica o cultural.

 

A aquesta vetlada s’imposaran les insígnies d’or de la Societat als socis de més de 50 anys d’antiguitat: Josep Pardo Navarro i Joan Josep Redó Fleta. A més, se li retrà homenatge no sols a aquests socis sinó també a l’Associació de Juristes Dones d’Alzira, que rebrà el premi Miquelet d’honor col.lectiu, i a Maria Conca, premi Miquelet d’honor individual.

 

A la cerimònia es podran veure les actuacions de Mireia Vives i Borja Penalba.

 

Al finalitzar la gala es celebrarà un sopar de germanor amenitzat per les actuacions de: Mireia Pardiñas (veu), Gemma Morales (teclat) i Pau Albert (contrabaix).

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet