Versió per a imprimir

Marc Mayer tanca les conferències sobre 'El sexe en l'època romana'

  • El Museu de Prehistòria clausura el diumenge, 30 d'abril, l'exposició que ha gaudit d’una gran acceptació del públic valencià
Imagen
25/04/2017

El catedràtic Marc Mayer posa aquest dimecres, a les 19:00 hores al Saló Alfons el Magnànim de la Beneficència, el punt i final al cicle de conferències associat a l'exposició temporal El sexe en època romana, que romandrà oberta al públic en el Museu de Prehistòria de València fins el proper dia 30 d'abril.

 

Sota el títol “Vida sexual dels emperadors a través dels autors clàssics”, Mayer aproximarà els assistents a les costums i les tendències sexuals dels emperadors romans, a partir de les fonts literàries, i molt especialment Suetonio i la Història Augusta.

 

Marc Mayer abordarà la figura dels emperadors, emperadrius i el paper de les i els amants, des de Livia fins a Fausta, esposa de Constantino, passant per figures com Agripina, Messalina, Popea o Faustina.

 

Marc Mayer Olivé és Catedràtic de Filologia Llatina a la Universitat de Barcelona. Ha impartit classes en nombroses universitats europees i americanes, com la Universitat de Roma, la University of California, l'École Normale Superieure de París o les universitats de Palerm, Macerata, Sàsser o l'Havana.

 

A més, ha assumit càrrecs de responsabilitat en diferents Institucions Públiques, acadèmies i societats com la Fédération Internationale desÉtudes Classiques (UNESCO), entre d’altres.

 

El gran bagatge històric acumulat en la seua carrera ha donat com a resultat nombroses publicacions monogràfiques i articles. Així mateix, l'autor col·labora en Consells editorials de les revistes d'estudis llatins i del món antic més reconegudes del panorama nacional i internacional.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet