Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó assisteix a la traca de Sant Jaume en les festes d'Alfarp

  • La vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó ha visitat Alfarp per a participar en els actes convocats amb motiu0 de les festes patronals de Sant Jaume
Amigó en la fiestas de Alfarp foto_Abulaila (2).jpg
26/07/2016

La vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó visità ahir Alfarp amb motiu de les festes de Sant Jaume i va participar en els diferents esdeveniments que estaven convocats acompanyada de l'alcalde del municipi, Santi Cervera, la regidora de festes, Caterina Donat, i el president de les Corts Valencianes, Enric Morera.


Maria Josep Amigó va vore per primera vegada la traca de Sant Jaume d'Alfarp i la qualificà de «molt emocionant».

 

«Ens agrada acostar-nos als nostres pobles, però no sols en els moments durs, sinó també quan estan en festes. Estem encantats que els alcaldes ens conviden a disfrutar de les seues festes patronals, i sempre que puguem estar al seu costat, hi estarem» —va comentar la vicepresidenta.

 

L'alcalde, Santi Cervera, va agrair a la vicepresidenta la seua visita i convidà tots els ciutadans a participar en les festes.

 

La regidora de festes explicà a la vicepresidenta que el programa d'actes inclou enguany un concert «molt important», en el qual actuaran la banda de música municipal amb Pep Botifarra i la Rondalla, i associacions de la localitat, com l'escola de danses i la colla de dolçainers i tabaleters.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet