Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó : “A Carlet hem constatat que hi ha un altra manera de governar ficant a les persones per davant”

  • La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat Carlet per conèixer els projectes finançats per la corporació i s’ha compromés a donar suport a l’adaptació del teatre El Siglo
Imagen
28/10/2016

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat Carlet per a conèixer els projectes duts a terme amb ajudes de la Diputació acompanyada de l'alcaldessa del municipi, Maria Josep Ortega, i han fet un recorregut per les diverses zones on s’hi ha invertit.

 

Maria Josep Amigó ha declarat que “hem constatat que hi ha una altra manera de governar ficant a les persones per davant. Perquè es tenen en compte les necessitats i del idees de la gent del poble i no les obres faraòniques com es feia abans. L’equip de govern té nous projectes com posar en marxa un altra volta el Teatre El Siglo i per al qual pot comptar amb la nostra col·laboració”. Es tracta del projecte que va ser més votat en el primer pressupost participatiu que es va fer a la localitat l’any passat.

 

Les inversions financerament sostenibles més importants han estat destinades a l’acondicionament i accés del cementeri, l’acondicionament del Mercat Municipal i la rehabilitació de la segona planta de la Casa de la Cultura, amb un cost global de 500.000 euros.

 

L’alcaldessa de Carlet ha manifestat que “els projectes responen a peticions ciutadanes que han eixit dels pressupostos participatius. Amb la vicepresidenta hem visitat els projectes realitzats i els que estan previstos que torne a col·laborar la Diputació de València”.

 

 

 

 

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet