Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó i Ivan Martí presenten la nova marca dels serveis electrònics de la Diputació

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
26/09/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el diputat de Modernització i Desenvolupament de l'Administració Electrònica, Ivan Martí, participen aquest dimecres, 27 de setembre, en unes jornades dirigides a alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores que serviran per presentar la nova imatge que aglutina els diferents projectes i serveis engegats per la Diputació de València en matèria de noves tecnologies, amb l’objectiu de rellançar aquestes iniciatives clau per al futur dels ajuntaments i aconseguir una major aproximació entre els municipis i les persones.

 

La presentació de les jornades arrancarà a les 10:00 hores, amb la intervenció de la vicepresidenta i del diputat de l’Àrea de Modernització i Desenvolupament de l'Administració Electrònica. Posteriorment, a les 10:30 hores, tant Maria Josep Amigó com Ivan Martí atendran els mitjans de comunicació.

 

Aquest nou projecte pretén rellançar el conjunt de serveis electrònics que la Diputació posa a l’abast tant dels municipis de les comarques valencianes com de la ciutadania en el seu conjunt. Entre aquests, es troben la plataforma de serveis ‘smart cities’; l’App Portals Municipals; la plataforma d’administració electrònica; o els serveis avançats de connectivitat per mitjà d'una Xarxa Sense Fil Provincial de comunicacions (wifi), entre d’altres.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimecres, 27 de setembre de 2017.

Hora: Atenció a mitjans a les 10:30 hores.

LlocCentre Cultural la Beneficència. C/ Corona, núm. 36. València.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet