Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó i Josep Bort presenten a Guadassuar el pla de millora d’ecoparcs per a la modernització de la gestió selectiva de residus

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
30/10/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, presenten aquest dimarts, 31 d’octubre, en roda de premsa el pla de millora d’ecoparcs per a la modernització de la gestió selectiva de residus, el qual es desenvoluparà mitjançant la col·laboració establerta entre la Corporació provincial i la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de millorar el procés i tractament dels residus sòlids urbans.

 

Durant l’acte, a més de Maria Josep Amigó i Josep Bort, hi intervindrà també l’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana.

 

Aquest nou marc de col·laboració entre la Diputació de València i la Generalitat Valenciana pretén avançar cap a la informatització dels ecoparcs dependents dels cinc Consorcis de Residus de la província de València, entre els quals es troba el Consorci Ribera-Valldigna (V4). 

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimarts, 31 d’octubre de 2017.

Hora: 11:00 hores.

LlocPlanta de Tractament de Residus de Guadassuar. Eixida de Montortal – La Garrofera. Polígon Industrial La Garrofera. Guadassuar.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet