Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó i Josep Bort presenten la campanya ‘Per unes platges sostenibles’ a El Puig

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
25/07/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, presenten aquest dimecres, 26 de juliol, en roda de premsa la fira de sensibilització ambiental Per unes platges sostenibles. Assaboreix l’estiu al municipi del Puig de Santa Maria. Aquesta campanya, impulsada des del servei de Medi Ambient, pretén complementar la neteja de les platges i la conservació del litoral amb la sensibilització i conscienciació de la població, fomentant una actitud proactiva de la ciutadania en la conservació del litoral.

 

Maria Josep Amigó i Josep Bort estaran acompanyats per l’alcaldessa del Puig, Luisa Salvador; el regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament del Puig de Santa Maria, Vicent Porta; l’alcalde de la Pobla de Farnals, Enrique Palanca; i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Gilet, Asunción García.

 

Mitjançant aquestainiciativa s’informa dels treballs que realitza la secció de platges i s’explica la importància de mantenir els sistemes dunars i l’adequada gestió de les praderies de Posidònia oceànica per a la protecció natural de la costa. A més, es disposa d’un termòmetre gegant –agent dinamitzador– i de cinc carpes amb tallers didàctics que de manera lúdica mostren als participants quines són les actituds i els comportaments sostenibles que cal tenir per tal de mantenir i poder gaudir d’aquests entorns naturals.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimecres, 26 de juliol de 2017.

Hora: 11:15 hores.

LlocPasseig Marítim de la Platja Puig Val-Play Puig, junt a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). El Puig de Santa Maria.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet