Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó i Josep Bort presenten unes innovadores jornades per combatre des dels municipis el canvi climàtic

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
13/04/2018

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, i el diputat de l’àrea de Medi Ambient, Josep Bort, presentaran el proper dilluns, 16 d’abril, una ruta de 12 jornades per recolzar l’ús de l’energia sostenible. A l’acte, que tindrà lloc a la sala de premsa de la Diputació de València a les 12 hores, els acompanyarà Rafael Castillo, president d’ASELEC (Associació d’Empreses Elèctriques de València). Una vegada finalitzada la presentació, s’exhibiran a la plaça de Manises vehicles elèctrics.

 

Aquestes jornades estan dirigides a càrrecs electes, tècnics municipals i al públic en general començaran el proper dimecres, 18 d’abril, i finalitzaran el 18 de juliol. L’objectiu d’aquestes jornades és l’adhesió de municipis al “Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia”, un pacte al que s’han adherit quasi 220 dels 266 municipis de la província de València.

 

A aquestes  jornades s’informarà sobre l’estat del “Pacte de les Alcaldies”, i es difondran coneixements tècnics sobre el vehicle elèctric i els seus punts de càrrega entre d’altres programes socials sobre la pobresa energètica.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: 16 d’abril de 2018.

Lloc: Sala de premsa de la Diputació de València (Plaça de Manises, 4).

Hora: 12 hores.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet