Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó reivindica les polítiques socials que permeten consolidar l’estat del benestar

  • La vicepresidenta de la Diputació ha intervingut en l’acte inaugural de la jornada sobre habitatges i la nova llei de contractes del Sector Públic organitzada per la secció valenciana de la Asociación Española de Gestores Públicos de Vivienda y Suelo (AVS)
Imagen
23/11/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha intervingut en l’acte inauguralde la jornada sobre habitatges i la nova llei de contractes del Sector Públic organitzada per la secció valenciana de la Asociación Española de Gestores Públicos de Vivienda y Suelo (AVS), amb la col·laboració de Divalterra. En aquest fòrum dirigit, principalment, a personal tècnic, Maria Josep Amigó ha reivindicat les polítiques socials que permeten consolidar l’estat del benestar.

 

«Els valencians i les valencianes venim d'èpoques on la gestió pública va ser, per desgràcia, massa sovint relacionada amb males praxis i amb polítiques neoliberals. Afortunadament, eixos temps han passat, i amb iniciatives com la jornada d'avui, les institucions i els servidors públics, estem unint esforços i donant passos importants per posar en pràctica polítiques socials fonamentals per a consolidar l’estat de benestar», ha subratllat la vicepresidenta. «Per això –ha continuat Maria Josep Amigó– considerem tan important l'existència d'iniciatives com AVS, i per això compteu amb el nostre suport».

 

«S'obrin nous reptes en l'administració, i des de les institucions hem d'estar a l'alçada, i amb jornades com aquesta podem compartir experiències i aprofitar les bones pràctiques», ha apuntat la vicepresidenta.

 

Així mateix, Maria Josep Amigó ha tingut paraules de reconeixement per a l'Associació Valenciana de Gestors Públics. Una entitat, ha recordat, «amb molts anys de recorregut a l’Estat Espanyol –des de 1988– i, que acaba de constituir la Secció Valenciana de la que formem part 12 empreses públiques amb finalitats que no podem més que compartir: transmetre informació i experiències en l'àmbit de la promoció i la gestió pública, per tal de millorar l'eficàcia de les administracions i dels ens instrumentals públics».

 

En aquest mateix sentit, la vicepresidenta ha elogiat «el treball coordinat i impulsat des de diversos àmbits, el qual ens permetrà contribuir a una governança més justa i eficaç i, per tant, a un desenvolupament socioeconòmic sostenible per als nostres pobles i ciutats», ha remarcat.

 

Habitatge i sector públic

 

Aquesta jornada tècnica, celebrada al Centre de Turisme València, aborda qüestions que afecten tant a l’administració com també al sector públic. Durant el transcurs de la mateixa s’ha departit envers la promoció pública de l’habitatge, amb la participació d’experts en l’àmbit jurídic, docent i investigador, a més de representants de les diferents Administracions Públiques.

 

Ja en horari vespertí, s’han abordat diferents experiències en relació a la gestió pública dels serveis d’acord amb la normativa actual, amb especial atenció a la Llei de Contractes del Sector Públic, l’estabilitat pressupostària o la transparència, així com la casuística particular dels ens instrumentals, com ara les empreses públiques.  

 

* MATERIAL DE VÍDEO DISPONIBLE EN EL FTP DE LA DIPUTACIÓ.

 

Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València.
Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València.
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet