Versió per a imprimir

Massamagrell coŀloca gespa artificial en quatre parcs i dues places del poble

  • El municipi de Massamagrell disposa de 100.000 euros de la Diputació per a obres en parcs, jardins i elements d’ordenació del trànsit
  • El Pla d’Actuacions Programades (PAP) de la corporació incrementa el seu pressupost i arriba als 14 milions per al període 2014-2015
10 marzo 2015 (14).JPG
28/04/2015

Massamagrell disposa de 100.000 euros d’ajudes econòmiques emmarcades en el Pla d’Actuacions Programades (PAP) 2014-2015 de la Diputació de València per a la instaŀlació de gespa artificial en sis zones urbanes del municipi.

 

Els diners de la subvenció «centren tota la seua atenció en la coŀlocació de gespa artificial a la plaça Martínez Beneito, la plaça de la Sénia, el parc de la Grabeta, el parc de la Llar del Jubilat, el parc plaça Immaculada i el parc nou Diputació de València», ha explicat l’aparellador del municipi, Luis Novella.

 

Quant al procediment de la instaŀlació, Novella ha indicat que el condicionament s’ha dut a terme en el termini previst, «en menys de dos mesos ja estava tot instaŀlat». La gespa s’ha coŀlocat sobre arena de morter, arena que pot ser de gra mitjà o gruixut, pavimentada en el sòl i combinada amb sòl de cautxú. 

 

L’objectiu de l’Ajuntament de Massamagrell, amb l’ajuda de la Diputació, és millorar els servicis i la qualitat de vida dels veïns. Per este motiu, el nou parc ha sigut denominat «Parc de la Diputació de València». 

 

La nova instaŀlació està ubicada a l’av. Blasco Ibáñez, núm. 10, té una extensió de 10.000 m2, és tancada i disposa de zones verdes, bancs, engrunsadores, pistes de futbol, de bàsquet i de patinatge. El vicepresident de la Diputació de València, Juan José Medina, va indicar que el nou parc «és fruit de huit anys de treball intens perquè la ‘M’ de Massamagrell continue portant una M majúscula símbol de prosperitat i creixement». 

 

14 milions per al PAP 

La Diputació ha incrementat en 4 milions d’euros en total (dos per exercici) el pressupost del programa, que enguany ha passat a ser biennal com a part dels Plans d’Inversió i Ocupació dissenyats per la corporació per al període 2014-2015. Així, dels 5 milions d’euros anuals destinats a esta partida, la corporació ha passat a consignar-ne set per any, la qual cosa suma un total de 14 per al bienni esmentat.  

 

Els beneficiaris del programa són tots els municipis i entitats locals menors amb menys de 50.000 habitants. 

 

El PAP «intentar paŀliar la delicada situació econòmica que patixen les arques municipals de la província actualment, per mitjà de la cooperació econòmica de la corporació provincial en els projectes més ineludibles dels ajuntaments, a fi de garantir l’adequada prestació de servicis a la ciutadania», segons el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina. 

 

Els municipis de la província de València podran escometre noves obres de caràcter urgent o necessari relacionades amb la reposició de voreres, xarxes d’enllumenat públic, millora de parcs, jardins, fonts i passejos, així com la renovació del mobiliari urbà. I, en definitiva, qualsevol obra que tinga incidència en la millora de la qualitat de vida dels veïns del municipi que soŀlicita l’ajuda provincial.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet