Versió per a imprimir

Massarrojos, Benifaraig i Poble Nou demanen ajuda a la Diputació per a millorar i crear infraestructures

  • El diputat Pablo Seguí es reuneix amb els alcaldes pedanis Carles Verdeguer, Tamara Martínez i Enriqueta Llopis
Moment de la reunió
15/10/2015

El diputat de Carreteres de la Diputació de València, Pablo Seguí, ha rebut als alcaldes pedanis de Massarrojos, Benifaraig i Poble Nou, Carles Verdeguer, Tamara Martínez i Enriqueta Llopis, que li han traslladat les necessitats de les seues poblacions en matèria de carreteres i infraestructures.


Els responsables municipals han acudit a la trobada acompanyats pel diputat de Cooperació Municipal de la Diputació de València, Emili Altur, i per la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València i regidora de Serveis Socials, Agricultura, Horta i Pedanies, Consol Castillo.


Massarrojos


El responsable de Massarrojos ha informat al diputat que han tramitat la cessió de la CV-308 perquè la seua titularitat siga de l'Ajuntament de València, ja que «és un tram de via morta que queda i que finalitza en Massarrojos i a Rocafort, per la qual cosa no té cap continuïtat», ha apuntat.


«Pretenem arribar a un acord per a cedir aqueixa carretera a canvi d'unes millores en el vial, que actualment és de la Diputació», ha assegurat.


En la reunió de treball s'ha abordat també l'accés entre el nucli urbà de Massarrojos i la urbanització Les Llometes, que, tal com apunta l'alcalde pedani, és l'altre nucli poblacional i no hi ha accés, únicament mitjançant un camí rural.


En aquest sentit, ha afirmat que «l'escoleta està situada en Les Llometes i el col·legi públic en Massarrojos, per la qual cosa és necessària una connexió directa entre tots dos nuclis».


Per la seua banda, el diputat s'ha mostrat disposat a donar resposta a les seues sol·licituds i a estudiar les peticions per a millorar la qualitat de vida dels veïns de Massarrojos. L'alcalde pedani ha esmentat que prompte es realitzarà el canvi de competència de la carretera.


Poble Nou

Per la seua banda, l'alcaldessa de Poble Nou, Enriqueta Llopis, ha informat que ha sol·licitat al diputat l'execució d'una glorieta per a regular el tràfic ja que «després de desenvolupar la ronda nord, algunes connexions s'han quedat molt deficients».


En aquest sentit, ha esmentat que la glorieta seria efectiva en la intersecció del camí de Montcada amb el camí vell de Carpesa per a regular el tràfic i atorgar major seguretat als usuaris.


Igualment, Llopis ha plantejat la necessitat de col·locar uns ressalts per a limitar la velocitat del tràfic del camí de Montcada dins del nucli urbà.


Finalment, li ha traslladat al diputat la necessitat d'atorgar una solució a la incorporació de la Ronda Nord al Camí de Montcada, en direcció Montcada.


La responsable municipal ha afirmat que la resposta del diputat ha sigut positiva. El diputat Seguí ha mostrat la seua disposició a atendre tots els temes tractats en la reunió i a posar tots els mitjans necessaris per a atendre els problemes de Poble Nou. 


Benifaraig


Finalment, l'alcaldessa de Benifaraig, Tamara Martínez, ha sol·licitat al departament de Carreteres la construcció d'una glorieta a l'altura del cementeri amb l'objectiu de ralentir la velocitat del tràfic. 


En aquesta línia, l'edila destaca la velocitat amb la qual els cotxes arriben des de Montcada i també van cap a aquesta localitat. Igualment, Martínez ha apuntat la necessitat d'executar una vorera per a accedir al cementeri, ja que «no hi ha cap accés, els vianants circulen per la calçada i el traçat de la glorieta condiciona el traçat de la vorera, per la qual cosa és molt important executar-la».


En la reunió, l'alcaldessa ha abordat també la possibilitat de donar solució al pas de vianants entre Benifaraig a Alquería d'Isidoro, ja que actualment es transita per la carretera, i ha plantejat la possibilitat de convertir aquest tram de carretera en un tram interurbà. 


El diputat ha atès les seues peticions i estudiarà les diferents possibilitats per a solucionar aquests problemes.


La regidora de l'Ajuntament de València, Consol Castillo, també ha assegurat que la trobada mantinguda ha sigut «molt satisfactoria». «Tenim la voluntat del diputat d'estudiar i de solucionar els problemes en matèria de carreteres i infraestructures», ha asseverat.

Igualment, ha apuntat que «s'han establit algunes propostes que s'aniran desenvolupant al llarg d'aquest primer any i durant la legislatura».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet