Versió per a imprimir

Medina rep l'alcaldessa d'Almàssera per a abordar l'impuls dels plans provincials

  • El vicepresident de la Diputació subratlla «el compromís i la vocació de la corporació provincial per ajudar a tots i cada un dels municipis de la província amb independència del seu color polític»
29/09/2012

 

El vicepresident de la Diputació de València, Juan José Medina, ha rebut en el seu despatx l'alcaldessa d'Almàssera, Laura Roig Panach, per a abordar diverses qüestions referides a este municipi de l'Horta Nord.

Després dela trobada, Medina ha assenyalat que «el motiu d'esta trobada ha sigut brindar el suport i la col·laboració de la Diputació als ciutadans d'Almàssera per a impulsar el desplegament i l'execució dels diferents plans provincials».

Així mateix, el també diputat de Cooperació Municipal ha subratllat «el compromís i la vocació de la Diputació per ajudar a tots i cada un dels municipis de la província, amb independència del seu color polític, com es demostra, prestant especial atenció als més xicotets que són els que disposen de menys recursos i necessiten més ajuda de la institució provincial».

Roig, per la seua banda, ha indicat que el motiu d'esta visita al vicepresident de la Diputació era ajustar uns temes dels Plans Provincials d'Obres i Servicis (PPOS) que teníem pendents i algunes coses que corregir.«Ha eixit tot bé, hem pogut solucionar els xicotets problemes i eixiran totes les obres avant, com era previsible».

«Les diputacions ens servixen als pobles, als interessos dels pobles, i pense que la corporació provincial, si actua correctament, com ho està fent la de València, és molt útil».

L'alcaldessa d'Almàssera, Laura Roig, va estar acompanyada del tinent d'alcalde, Juan José Fernández Roig.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet