Versió per a imprimir

Mercedes Berenguer: “És fonamental unir les responsabilitats en l'estudi de la medicina per al seu continu desenvolupament”

  • La Societat d'Oftalmologia de la Comunitat Valenciana, que cumpleix 100 anys, va nàixer com a fòrum de debat científic unit a l'Institut Mèdic Valencià
Imagen
03/05/2017

La Societat d'Oftalmologia de la Comunitat Valenciana (SOCV) és la més antiga de tot l'institut mèdic valencià. La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha assistit al seu últim congrés per a celebrar el seu 100 aniversari i el constant suport a la formació, el coneixement i la investigació en el sector de l'oftalmologia valenciana.

 

Aquesta institució va nàixer com a fòrum de debat gràcies a l'esforç d'un equip de qualitat científica i humana que ha sabut perviure en el temps, sempre de la mà de l'Institut Mèdic Valencià. “És fonamental unir les responsabilitats en l'estudi de la medicina per al seu continu desenvolupament”, ha assenyalat Berenguer. La diputada ha donat especial importància a l'organització de congressos com a font en la qual compartir experiències i les últimes recerques, tenint en compte els avanços tecnològics i la seua aplicació a aquesta disciplina.

 

A més dels seus cent anys, la societat ha celebrat una nova incorporació en la seua directiva. La SOCV ha estat liderada aquests últims anys pel doctor Konrad Schargel, qui passarà el testimoni al doctor Juan Navarro en aquest nou centenari. La diputada ha mostrat el seu recolzament en nom de la Corporació provincial per a col·laborar amb la societat d'oftalmologia, a més d'agrair la seua contribució al benestar social de la ciutadania valenciana.

 

En l’acte han intervingut, ademés de la diputada, el subsecretari de Sanitat de la conselleria de Sanitat Universal y Salut Pública, Ricardo Campos; la presidenta del Colegi Oficial València, Mercedes Hurtado; el president de l’Institut Mèdic Valencià, Francisco Morales; el president de la SOCV, Konrad Schargel; i la presidenta de AEOCV, Pilar Peñalba.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet