Versió per a imprimir

Mercedes Berenguer es reuneix amb FANUCOVA per abordar les necessitats de les famílies nombroses

  • “Ens hem compromès a col·laborar en la difusió perquè les famílies coneguen els seus drets, ja que moltes vegades els desconeixen”, ha ressaltat la diputada de Benestar Social
Imagen
10/05/2017

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha mantingut una primera presa de contacte amb representants de la Federació d'Associacions de Famílies Nombroses de la Comunitat Valenciana (FANUCOVA), amb l'objecte d'abordar les necessitats i demandes de les famílies nombroses, així com presentar noves propostes de col·laboració.

 

Durant la reunió, a la qual han acudit la secretària de la junta directiva, Alicia Grau, la coordinadora, Arancha Pons, i l'encarregat de relacions institucionals, Andrés Calatayud, s'ha presentat l'organització i les seues activitats. “Ens hem compromès a col·laborar en la difusió des dels ajuntaments perquè les famílies coneguen els seus drets, ja que moltes vegades els desconeixen”, ha remarcat la diputada.

 

FANUCOVA

 

FANUCOVA és una entitat independent sense ànim de lucre, nascuda en 2005, la missió de la qual és la de portar la veu de les famílies nombroses davant les administracions públiques traslladant els seus problemes, inquietuds i necessitats.

 

Segons l'organització valenciana, a Espanya existeixen actualment prop d'un milió de famílies nombroses, dels quals s'estima que més de 140.000 resideixen a la Comunitat Valenciana, encara que només prop de 46.000 disposen del títol. FANUCOVA compta amb més de 7.000 famílies en les seues associacions, famílies compostes per pares amb tres fills o més, o pares amb dos fills quan un d'aquests té una discapacitat major o igual al 33%.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet