Versió per a imprimir

Més de 200 alumnes comencen el nou curs a l'Escola de Capatassos Agrícoles de la Diputació

  • La diputada delegada de l'escola, Isabel García, felicita els estudiants per haver triat aquest centre de formació situat a Catarroja
  • L'equip directiu destaca la labor que realitza la corporació a través de la seua escola i la nova diputada considera que l'agricultura juga “un paper fonamental per a afrontar desafiaments globals”
Imagen
09/09/2019

L'Escola de Capatassos Agrícoles, situada en el port de l'Albufera de Catarroja, ha celebrat aquest dilluns l'obertura del curs escolar 2019-2020, amb la presència dels alumnes del primer curs dels diferents cicles formatius que s'imparteixen en aquest centre de la Diputació de València.

 

La nova diputada delegada de l'escola, Isabel García, ha sigut l'encarregada d'inaugurar el curs, que enguany tornarà a comptar amb més de 200 estudiants. Després de reunir-se amb l'equip directiu, ha volgut dirigir unes paraules a les i els alumnes que s'enfrontaven al seu primer dia de classe.

 

En el seu primer acte oficial com a diputada, Isabel García ha felicitat els estudiants “per la seua elecció, en un moment com l'actual, en el qual l'agricultura juga un paper fonamental per a afrontar nombrosos desafiaments a nivell global”. Així mateix, García ha incidit en “la necessària labor que s'està duent a terme en aquesta escola”, i ha oferit la seua ajuda “per a potenciar i millorar els diferents projectes del centre”.

 

Des de la direcció de l'escola han posat en valor el fet de mantindre el nombre d'alumnes per damunt dels 200 un any més, en espera d’un segon període de matriculació que tindrà lloc aquest mes de setembre. “Volem agrair la important obra social que realitza la Diputació”, ha declarat el seu director, Vital García-España.

 

A l'Escola de Capatassos Agrícoles, propietat de la Diputació de València des de 1961, s'imparteixen dos cicles formatius de grau superior i dos cicles formatius de grau mitjà, tots de la branca agrària: Tècnic Mitjà d'Agroecologia, de Jardineria i Viverismo, Tècnic Superior de Gestió Forestal i Medi natural i de Paisatgisme i Medi rural.

 

Enguany la titulació més demandada torna a ser la de Tècnic Forestal, que en aquests moments compta amb llista d'espera per a poder inscriure's en el present curs.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet