Versió per a imprimir

Més d'una vintena d'àrees i tots els sindicats fan les seues aportacions al nou pla de Recursos Humans de la Diputació

  • La institució completa el primer pas de l'itinerari per a aprovar el Pla Estratègic de Recursos Humans, anunciat pel president Gaspar. Només els grups de l'oposició no han aportat idees
  • Els sindicats, prefectures de servei, Secretaria i Intervenció han remés les aportacions que inclourà l'esborrany que elaborarà Presidència amb personal tècnic qualificat
Imagen
02/04/2021

La Diputació de València ha completat la primera fase de l'itinerari per a elaborar i executar un nou Pla Estratègic de Recursos Humans en l'horitzó 2021-2024, que té com a objectiu contribuir a la modernització de la institució en la qual treballa el president, Toni Gaspar. El mateix Gaspar va avançar esta intenció en sessió plenària i va demanar la col·laboració de les diferents àrees i dels grups polítics, tant els de l'equip de govern com els de l'oposició, en el desenvolupament d'un document que busca “el major consens possible”.

 

Finalitzat el període d'aportacions, una vintena d'àrees, la totalitat dels sindicats, Secretaria i Intervenció han remés a Presidència les idees que creuen oportú incorporar al nou pla estratègic de Personal. Només els grups de l'oposició s'han mantingut al marge en esta primera fase del procés. Entre ells, únicament la portaveu de Ciutadans, Rocío Gil, va enviar el seu escrit a Presidència per a constatar que no anava a realitzar aportacions.

 

Entre les propostes recollides en l'últim mes destaquen la implantació efectiva de la carrera professional horitzontal; la potenciació del teletreball; agilitar l'execució d'ofertes d'ocupació pública i reforçar la promoció interna; i la reconfiguració de les estructures de llocs de treball.

 

Entre els serveis que han participat en esta primera fase de l'itinerari d'execució del pla de Recursos Humans de la Diputació trobem Cooperació Municipal, Educació, Patrimoni, Memòria Històrica, Tresoreria, Cultura, Inclusió Social, Transparència, Informàtica i Comunicació; així fins a arribar als 21 departaments que han aportat les seues idees a Presidència al costat dels sindicats UGT, CCOO, CSIF i Intersindical.

 

Esborrany i full de ruta

 

Completat el període d'aportacions, Presidència elaborarà un esborrany que recollirà totes les idees, en les quals coincidixen moltes de les delegacions de la institució i les organitzacions sindicals. El document inclourà els resultats del control financer permanent efectuat sobre l'àrea de Personal i les al·legacions que reba el control. En paral·lel, s'efectuarà la proposta de l'equip humà que compte amb l'especialització tècnica i les habilitats directives necessàries per a elaborar l'esborrany i posar-lo en marxa una vegada aprovat.

 

El full de ruta que conduirà a l'aprovació d'un nou Pla Estratègic de Recursos Humans en la Diputació inclou una última fase igualment important, com és la constitució d'una comissió específica amb representants de tots els grups polítics i els sindicats per a aprovar conjuntament el pla, “si pot ser de manera unànime com a document tècnic allunyat de vaivens polítics i destinat a perdurar en el temps”, com va dir el president Gaspar. Esta comissió s'encarregarà també de realitzar el seguiment del nou pla, supervisant la implementació i la seua correcta execució en els terminis previstos.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet