Versió per a imprimir

Miramar renova la xarxa d’aigua potable en la zona de la platja amb ajuda de la Diputació

  • La Corporació ha invertit 45.000 euros en un projecte en el qual també s'ha soterrat la xarxa d'enllumenat i s'han millorat els carrers propers a l'entorn marítim
Imagen
30/03/2018

La Diputació de València ha destinat 45.000 euros a la millora de la xarxa d'aigua potable de Miramar, en concret, del nucli proper a la platja. La intervenció s'ha dut a terme en els últims mesos de 2017 una vegada acabada la temporada estival per a evitar molèsties durant l'època amb més afluència en la zona. La intervenció ha consistit en una remodelació integral de l'avinguda de la Constitució, una de les principals artèries, i carrers adjacents.

 

Quant a la xarxa de proveïment d'aigua potable, segons l'enginyer de camins de l'Ajuntament de Miramar i director de l'obra, Rafael Femenía, “s'han canviat les canonades de fibrociment per noves canonades de polietilè d'alta densitat per a adequar-les a les noves normatives europees”. La xarxa, explica, “necessitava millores perquè el clavegueram té més de 30 anys i, encara que s'han fet reparacions de manteniment, tenia filtracions i estava provocant un problema de contaminació del subsòl”.

 

El projecte, que ha durat quatre mesos, també ha suposat el soterrament del sistema d'enllumenat i el canvi dels fanals, així com la renovació de les voreres; també s'ha substituït la pintura dels passos de zebra de l'avinguda de la Constitució per empedrat, amb la intenció d'evitar el manteniment.

 

Aquestes obres han suposat una inversió superior als 190.000 euros. D'aquesta quantitat, la Diputació de València ha aportat 45.000 euros, altres 45.000 els ha invertit la Generalitat Valenciana i la resta, 100.000 euros, els ha aportat l'Ajuntament de Miramar.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet