Versió per a imprimir

Mora assistix a la inauguració d'un mercat benèfic de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer

  • L'Ateneu Mercantil acull fins al divendres 28 de setembre la novena edició d’este punt solidari
Juana García, presidenta d'AFAV, Amparo Mora, diputada de Benestar Social, i Jos
25/09/2012

 

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha assistit a la inauguració del mercat benèfic de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de València (AFAV), que se celebra en l'Ateneu Mercantil des d'ahir i fins a este divendres, 28 de setembre.

 

A l'acte han acudit també el secretari autonòmic d'Autonomia Personal i Dependència, Joaquín Martínez, el president de l'Ateneu Mercantil, José Botella, i la presidenta d'AFAV, Juana García.

 

Mora va felicitar l'associació per la creació d'este mercat solidari, que durant anys s'ha continuat realitzant per a «millorar la qualitat de vida de malalts i familiars». La diputada també féu referència a la «massiva» participació en esta activitat i al «gran esforç» que realitza la Diputació de València des de l'àrea de Benestar Social per a recolzar les associacions sense ànim de lucre que, com esta, «realitzen una meticulosa labor de sensibilització i conscienciació social de la problemàtica dirigida tant a l'afectat com la societat en general».

 

Per la seua banda, García va mostrar la seua satisfacció per celebrar la novena edició d'esta trobada caritativa «en què tots els anys posen tanta iŀlusió tots els membres de l'associació».

 

El mercat ambulant mantindrà les portes obertes en l'Ateneu Mercantil amb un horari de 10a14 h i de 17 a 21 h.

Declaracions d'Amparo Mora
Declaracions d'Amparo Mora
Vídeo del mercat benèfic d'AFAV
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet