Versió per a imprimir

Navarrés sol·licita ajuda a la Diputació per a rehabilitar el seu castell

  • El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s'ha reunit amb l'alcaldessa de Navarrés per a conèixer els seus projectes d'intervenció en el castell del municipi i en el jaciment de l'Ereta del Pedregal
Imagen
09/11/2016

L'alcaldessa de Navarrés, Estela Darocas, s'ha reunit amb el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, per a explicar-li el projecte que volen impulsar des del consistori per a rehabilitar el castell del municipi.

L'alcaldessa ha assenyalat que “el castell, d'origen musulmà, es troba en situació de deteriorament, ja que tan sols queden quatre murs i una torrassa”. “És una llàstima que aquesta fortalesa, que és un emblema del nostre municipi, acabe de deteriorar-se sense que hàgem pogut fer cap intervenció per a remediar-ho”, ha indicat Darocas.

El diputat de Cooperació s'ha compromès a estudiar el projecte que han presentat des del municipi, i ha informat a l'alcaldessa de les diferents ajudes que poden sol·licitar. “Des de la Diputació col·laborarem amb els municipis perquè puguen dur a terme projectes de restauració en els seus edificis històrics, ja que creiem que és el nostre deure ajudar a protegir aquestes infraestructures que constitueixen un símbol d'identitat en la població”.

D'altra banda, l'alcaldessa ha sol·licitat al diputat la seua col·laboració per a dur a terme la neteja del jaciment l'Ereta del Pedregal. “Es tracta d'un antic poblat que volem habilitar perquè reunisca les condicions òptimes per a ser visitat”, ha explicat l'alcaldessa.

L'Ereta del Pedregal és un jaciment que data de 2.800 anys abans de cristo i consisteix en restes d'una muralla al costat dels quals s'han trobat puntes de fletxa i destrals, un cullerot, punxons i comptes de collaret. El jaciment està envoltat de camps de cultiu i una part està protegida per una tanca metàl·lica.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet