Versió per a imprimir

Nit i Dia dels Museus 2021 al Museu de Prehistòria de València

  • El Museu de Prehistòria de València celebrarà la Nit Europea dels Museus de manera virtual el dissabte dia 15, i el Dia Internacional dels Museus de forma presencial i també amb una proposta virtual dimarts 18 de maig
Imagen
14/05/2021

Amb l’objectiu de “recuperar i reimaginar el futur dels museus” per commemorar el Dia Internacional dels Museus, el Museu de Prehistòria de València, dependent de la Diputació, ha programat una sèrie de propostes per a tots els públics.

 

La Nit Europea dels Museus estarà centrada en la pròxima exposició temporal de producció pròpia “La Prehistòria i la mar, recursos marins en el passat”, una proposta refrescant que s’inaugurarà al mes de juny. Així, mitjançant amb un curt audiovisual en xarxes social, el comissari de la mostra, Josep Lluís Pascual Benito, explicarà en primícia el seu contingut.

 

En el Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, l’entrada al Museu de Prehistòria serà gratuïta. A més, s’han organitzat visites per a públic escolar i també recorreguts comentats a la nova sala permanent de Societats caçadores i recol•lectores de la Prehistòria, per a públic general, en dos torns, un a les 12:15 i altre a les 16:15 hores.

 

Com a recordatori d’este dia tan especial per als museus s’oferirà al públic que ens acompanye un xicotet obsequi  i el cartell de l’exposició ‘En cartell, Museu de Prehistòria 1983 – 2020’.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet