Versió per a imprimir

Oreto Segura: «Els jóvens som el present no el futur»

  • Oreto Segura participa en una trobada amb jóvens en l'IES Sucro d'Albalat de la Ribera on ha comentat als alumnes la seua trajectòria fins a arribar a ser la diputada més jove amb càrrec en la Diputació de València
Un moment de la trobada
05/12/2012

 

 

La diputada provincial d'Educació, Oreto Segura, ha assistit este matí a una trobada amb jóvens d'ESO i d'un curs de PCPI a l'IES Sucro d'Albalat de la Ribera.
 
La trobada, organitzada pel departament de dinamització juvenil Sucro Jove tracta d'acostar talents a les aules perquè els alumnes coneguen la realitat que hi ha més enllà dels estudis i motivar-los a través de referents.
 
En la jornada de hui, els polítics més jóvens han sigut els que han contat la seua experiència sense tints de partit sinó des de l'experiència personal de com van començar a participar en activitats associacionistes i en la política.
 
Tant Marta Trenzano, d'Algemesí, com Fran Ferri, el diputat més jove en les Corts, i Oreto Segura, com a diputada més jove en la institució provincial han compartit la seua trajectòria amb els alumnes del Sucro.
 
La diputada provincial d'Educació ha fet insistència en què «els jóvens no som el futur, som el present i hem de tindre confiança en nosaltres mateixos per a saber que podem estar a l'altura de les circumstàncies amb altres persones de més edat.».
 
Oreto Segura ha animat als alumnes que s'ha de seguir formant-se per a poder entrar en el mercat laboral amb les millors condicions a més de tindre una bona preparació personal que els servirà per a molt més que la seua professió.
Declaracions de Ximo Martínez, director de l'IES Sucro
Declaracions de Ximo Martínez, director de l'IES Sucro
Declaracions d'Oreto Segura
Declaracions d'Oreto Segura
Vídeo de la trobada
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet