Versió per a imprimir

Otos, Atzeneta d'Albaida i el Palomar acosten la seua oferta turística a València

  • L'Oficina de Promoció informa del 16 al 19 de desembre dels principals atractius dels tres municipis de la Vall d'Albaida
  • La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí el Racó dels Pobles amb els alcaldes Mira, Descals i Vila
Oficina promoción turística foto_Abulaila (5).jpg
16/12/2015

Otos, Atzeneta d'Albaida i el Palomar mostren del 16 al 19 de desembre els seus atractius turístics principals en l'Oficina de Promoció del Patronat de Turisme, situada en els baixos del Teatre Principal de València.


La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí l'Oficina amb els alcaldes d'Otos, Mario Mira; Atzeneta d'Albaida, José Descals, i el Palomar, Jordi Vila.


La diputada ha donat la benvinguda als tres municipis i ha destacat que «aquesta setmana donem a conèixer i promocionem tres localitats de la comarca de la Vall d'Albaida per a oferir als visitants una oferta completa i complementària, i ho fem en el centre de València, un punt estratègic per on passen milers de persones cada dia».


A més, la diputada ha aprofitat la visita per a intercanviar impressions amb els alcaldes i conéixer les possibilitats turístiques de la zona.

 

L'alcalde d'Otos ha explicat que «volem promocionar la nostra ruta dels rellotges de sol, ja que Otos és un dels municipis espanyols que més rellotges de sol té i es poden observar a través d'un itinerari turístic».


El responsable municipal d'Atzeneta d'Albaida ha indicat que «el nostre municipi compta amb una important artesania i en el museu es mostra la relacionada amb la pedra, les campanes i l'espart. A més, oferim natura, rutes turístiques i l'oportunitat de passar uns dies disfrutant dels nostres atractius».

 

L'alcalde del Palomar, Jordi Vila, vol aprofitar aquests dies per a promocionar el millor del seu municipi: «el castell de Carrícola, la senda del Castell, natura i patrimoni en aquesta oficina tan ben situada per la qual passen turistes i veïns cada dia».


Otos ofereix informació sobre la Ruta dels Rellotges de Sol, el patrimoni (l'església parroquial i el Palau del Marqués de Sant Josep) i la natura (la serra del Benicadell i el paratge del Camí del Pou.


Atzeneta d'Albaida mostra principalment les rutes urbanes (Ruta de l'Aigua) i els senders (itinerari del Benicadell i Ruta del Castell), i el Palomar promociona el patrimoni historicoartístic (castell, ermita i església de Sant Pere Apòstol).

 

L'Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h, i dissabte, de 10 a 14 h.

Pilar Moncho
Pilar Moncho
Jordi Ávila
Jordi Ávila
José Descals
José Descals
Mario Mira
Mario Mira
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet