Versió per a imprimir

Pedralba senyalitzarà la ruta turística que l’unix amb Vilamarxant

  • El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar coŀlabora en la promoció turística d'esta localitat dels Serrans
El diputat de Turisme, Sanjuán, i l'alcalde de Pedralba, Serigó
16/06/2013

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar coŀlabora a través d'un conveni amb l'Ajuntament de Pedralba en la senyalització de la ruta turística del municipi dels Serrans.

 

L'Ajuntament de Pedralba senyalitzarà la ruta que l’unix amb Villamarxant per a facilitar als visitants l'ús de l'itinerari turístic a peu, amb bicicleta o en cavall.

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha assenyalat que «des del Patronat Provincial de Turisme coŀlaborarem a millorar i promocionar Pedralba a través de l'adequació de les rutes turístiques del municipi per a facilitar l'accés als atractius d'esta localitat».

 

D'altra banda, l'alcalde de Pedralba, Roberto Serigó, ha agraït l'ajuda del Patronat Provincial de Turisme, que «ens permetrà senyalitzar la ruta que unix Pedralba i Villamarxant pel parc natural del Túria i serà un atractiu turístic més per a atraure visitants i turistes a la nostra població».

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l'alcalde de Pedralba, Roberto Serigó, firmaren un conveni de coŀlaboració el passat 13 de juny.

Declaracions de Sanjuán
Declaracions de Sanjuán
Declaracions de Serigó
Declaracions de Serigó
Pedralba señalizará la ruta turística que le une con Villamarxant
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet