Versió per a imprimir

Personalitats de diferents àmbits impartixen classes teòriques en l'Escola de Tauromàquia

  • Els alumnes de l'Escola de Tauromàquia de València rebran novament els dimarts a la vesprada classes de metges, periodistes, ramaders, etc.
17/09/2012

 

L'Escola de Tauromàquia de València ha recorregut amb els seus alumnes més destacats distintes places, on han causat molt bona impressió.

 

Robert Beltrán va torejar el dissabte 14 a Chinchón, on es mostrà molt valent i tallà una orella al seu jònec.

 

Francisco  Damas torejà el diumenge 15 a Albacete jònecs d'El Cortijillo. Amb el primer jònec, féu la volta a l'arena, li tallà una orella al segon i va perdre l'oportunitat d'emportar-se les dos en fallar amb l'espasa després d'una faena important.

 

El dissabte i el diumenge, 14 i 15 de setembre, va ser Albarrasí l'escenari per a Cristian Climent i Francisco Damas respectivament. Climent tallà dos orelles al segon del seu lot, igual que l'endemà féu Damas en la mateixa arena.

 

Francisco Damas debuta amb picadors

 

Francisco Damas debutarà amb picadors el dia 23 de setembre en la fira d'Algemesí en una correguda de jònecs de la ramaderia de Javier Molina. A partir d'eixe moment, com diu el reglament de l'Escola de Tauromàquia de València, l'alumne deixarà de formar part de la disciplina d'este centre per a seguir la seua carrera en els bous.

 

També en esta fira, Jorge  Expósito i Aitor Darío el Gallo participaran en una de les corregudes de jònecs d'Algemesí el dia 24 setembre amb jònecs de Gabriel Rojas. En este festeig estaran acompanyats de Tiago Santos, de l'escola de Vila Franca de Xira (Portugal), dins del conveni d'intercanvis de la Federació d'Escoles Taurines.      

 

Classes teòriques

 

Els alumnes de l'Escola de Tauromàquia de València rebran novament els dimarts a la vesprada classes de metges, periodistes, ramaders, etc., que els transmeten una àmplia visió del món de la tauromàquia i tot allò que l’envolta.

 

Estes classes es van iniciar el curs passat i varen tindre una gran acollida per part dels xavals. Segons els seus ponents, foren molt positives pel feedback que hi hagué.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet