Versió per a imprimir

Persones majors de Marines i Albalat dels Sorells participen en el Sona València

  • Més d'un centenar de veïns han visitat els palaus de la Diputació de València, el MuVIM i la Beneficència
foto de grupo.jpg
21/04/2015

Més d'un centenar de veïns i veïnes de Marines i Albalat dels Sorells s'han ajuntat hui en una jornada de visites a la corporació provincial, el Muvim i La Beneficència, dins del programa organitzat per la  Diputació de València Sona València per les Majors.

 

Després de recórrer els palaus Scala i Batlia, que conformen la seu provincial,  els veïns de tots dos municipis han continuat l’excursió al MuVim i, posteriorment, s'han traslladat a la Beneficència, on ha conclòs el dia de visites, per a gaudir d'un dinar de germanor i un espectacle musical.

 

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, al costat del diputat de la comarca Raúl Pardos, ha rebut els majors en la Sala de Plens de la institució provincial.

 

Durant la trobada, Amparo Mora ha assenyalat que és un dia perquè la gent el gaudisca. «Veiem que ho han passat bé i que se’n van contents d'este dia i açò és el que ens fa feliços a nosaltres».

 

En la jornada de hui, els majors de Marines han estat acompanyats de la seua alcaldessa María Dolores Celda que ha destacat que «tots els joves hem d'aprendre dels majors, per tant, qualsevol cosa que es faça per ells és poca». A més, «que vingen a veure edificis que pel seu propi peu no hagueren pogut vindre a veure'ls per a mi és important perquè el fet de canviar d'aires, eixir de casa i visitar coses noves els ajuda a enfrontar millor el dia a dia».

Celda
Celda
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet