Versió per a imprimir

PIlar Moncho participa demà en la presentació oficial del València Boat Show 2017

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
23/10/2017

Demà dimarts 24 d'octubre tindrà lloc la presentació oficial a premsa del València Boat Show 2017, amb la presència del director del saló nàutic, Fernando Jiménez; la diputada de Turisme i vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme de València, Pilar Moncho; i el director general de Consorci València 2007, òrgan gestor de la Marina de València, Vicent Llorens.

 

El València Boat Show celebra la seua novena edició de l'1 al 5 de novembre de 2017 en La Marina de València, amb un espai d'exposició ampliat en el qual l'organització ha penjat el cartell de “complet”. Demà es donaran a conèixer les principals dades d'expositors, vaixells i productes que s'exposaran en el saló, així com el programa d'activitats paral·leles.

 

Sobre València Boat Show

 

El València Boat Show, saló nàutic valencià, està organitzat per la Unió d'empreses Nàutiques (UEN), associació d'empreses del sector nàutic de la Comunitat Valenciana, amb el suport de la Marina de València i la col·laboració especial del Patronat Provincial de Turisme de València, la col·laboració de l'Ajuntament de València i Turisme València i el patrocini de Bauhaus i Levante Wagen.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Data: Dimarts 24 d'octubre

Hora: 10:00 hores

Lloc: La Marina de València - tenda de l'antiga base Alinghi

(Moll de Duana, s/n)

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet