Versió per a imprimir

Pilar Moncho reivindica a Berlín l'autenticitat dels productes turístics valencians

  • El Patronat de Turisme de València acudeix a la Fira Internacional de Turisme ITB Berlín amb un ampliat catàleg de productes editat en alemà
  • En l'espai expositiu de València Turisme tenen presència activa Gandia i empreses valencianes d'allotjament experiencial i cicloturisme
Pilar Moncho i Evarist Caselles en l'espai valencià de l'ITB BERLÍN
07/03/2018

La responsable del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s'ha desplaçat a Berlín per a acudir a la Fira Internacional de Turisme ITB en la qual València Turisme disposa d'un espai expositiu en el Spanien Pavillon en col·laboració amb l'Agència Valenciana del Turisme.

 

A la seua arribada al recinte, la diputada ha mantingut diverses reunions de treball amb prescriptors turístics alemanys en les quals ha reivindicat l'autenticitat dels productes turístics valencians com a reclam excel·lent “no solament per a atraure més visitants alemanys, un mercat tradicionalment amic del nostre territori, sinó per a consolidar aquestes visites i fomentar així l'empresa turística valenciana com a sector econòmic estable i de futur”.

 

En l'espai expositiu de València Turisme tenen presència activa Gandia, atès que és una de les destinacions valencianes preferides pel mercat alemany, i també una delegació d'empreses turístiques de les comarques valencianes d'allotjament experiencial i cicloturisme.

 

Nou catàleg de productes en alemà

 

Com a novetat, València Turisme s'acosta al mercat alemany amb un renovat catàleg de productes turístics valencians editat en alemà.

El Patronat de Turisme acudeix a aquesta gran cita del turisme europeu amb l'accent posat en la promoció dels productes mediambientals, a més de presentar un ampli catàleg de propostes especialitzades en gastronomia i cultura de les comarques valencianes.

 

Afermar llaços amb el sector turístic alemany

 

El certamen de Berlín és clau per a presentar les noves opcions turístiques que marca el territori valencià i afermar el contacte ja establit amb touroperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats, així com amb l'Oficina de Turisme Espanyola a Berlín.

 

En aquest sentit, cal destacar l'assistència de Pilar Moncho a la recepció oficial organitzada per l'Ambaixada d'Espanya al sector turístic espanyol i alemany.

 

La ITB Berlín es dedica durant els tres primers dies al públic professional, mentre que els dos últims al públic en general.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet