Versió per a imprimir

Places limitades per als tallers temàtics de folklore a València

  • Està obert el termini d'inscripció per a aprendre la manipulació i construcció de canyes de dolçaina, improvisació amb dolçaina per a nivell avançat, manipulació de tabal, i altres dos tallers sobre indumentària i dansà
Imagen
08/04/2017

Els tallers programats dintre de la Trobada de Folklore de la Diputació de València de dolçaina, tabal, indumentària i danses, han estat convocats per als dies 29 d'abril, 6 i 20 de maig.

 

Totes les activitats seran gratuïtes i l'únic requisit per poder participar és formalitzar la inscripció telefonant al 963 882 525, especificant el taller que es desitja realitzar, nom i cognoms del participant, a més del número de telèfon mòbil.

 

Així, el dissabte 29 d’abril, a les 10:00 hores en Jubiocio (C/ del General Llorens, 33), tindrà lloc el taller de Manipulació i Construcció de canyes de dolçaina, nivell bàsic, intermedi i avançat. Posteriorment, a les 17:00 hores, al Saló d'Actes del Centre Municipal de Joventut d'Algirós, es desenvoluparà el taller d'improvisació amb dolçaina, nivell avançat. I una hora més tard, a les 18.00 hores, en el Centre Cultural La Beneficència, s’impartirà el taller de “dansà”, a càrrec del Grup de Danses Alimara.

 

Per al dissabte 6 de maig, a les 17:00 hores a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural-Biblioteca de Patraix, està programat el taller de manipulació de tabal, el qual correrà a càrrec de Vicent Borràs.

 

I finalment, el dissabte 20 de maig, a les 18:00 hores en l’IES Patraix “Vicenta Ferrer Escrivá”, tindrà lloc el taller d'indumentària, a càrrec del Grup de Danses Sargantana.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet