Versió per a imprimir

Prop de 3.000 persones prenen les graderies de l'estadi del Levante UD en l'oposició d'administratius de la Diputació

  • Els aspirants han realitzat en el Ciutat de València el primer exercici del procés de selecció per a cobrir 35 places en una prova que ha destacat per l'organització i el control dels 220 col·laboradors de la corporació
Imagen
19/06/2021

Prop de 3.000 persones han convertit este dissabte les graderies del Ciutat de València en un gran aulari que ha acollit el primer exercici de l'oposició lliure d'administratius de la Diputació de València. Minuts després de les huit del matí, les portes de l'estadi del Levante UD s'han obert perquè accediren els aspirants, organitzats per sectors i instal·lats en el seu seient per l'equip de col·laboradors de la corporació provincial, compost per 220 persones.

 

Un quart d'hora abans de les nou del matí, hora fixada per a l'inici de la prova, els opositors es trobaven ja asseguts en les seues localitats, proveïts d'un suport rígid per a la plantilla de respostes de l'examen tipus test i amb distància de seguretat en compliment de les mesures anticovid. La diputada de Personal, Pilar Molina, ha destacat “la perfecta organització de la prova, amb un gran treball tant del tribunal com dels voluntaris de la Diputació que han acudit per a col·laborar en el bon desenvolupament d'esta”.

 

Molina ha afegit que l'estadi del Levante UD “és un espai que complix les garanties de seguretat enfront del virus que són exigibles en este context de pandèmia” i ha agraït la col·laboració al Levante UD, que s'ha fet càrrec de la seguretat, l'atenció sanitària i la neteja, a més de l'arrendament de l'estadi.

 

L'examen tipus test ha començat poc després de les nou del matí, amb 75 minuts per a respondre a les preguntes. Els videomarcadors de l’estadi han mantingut en tot moment el temps restant. Els aspirants han abandonat l'estadi al final de la prova de manera escalonada per a evitar aglomeracions.

 

Una vegada completada esta primera prova, la Diputació haurà de fixar les dates dels altres dos exercicis dels quals consta l'oposició, supervisada per un tribunal compost per funcionaris de la institució. En paral·lel, la corporació té en marxa un altre procés per a cobrir 14 places d'administratiu per concurs oposició que es troba a l'espera de comunicar la data per al primer exercici.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet