Versió per a imprimir

Ramiro Rivera presidirà el Consell de Divalterra i Pedro Domingo continua com a conseller delegat

  • L'òrgan, triat en Junta General de la Diputació, manté el perfil tècnic amb majoria de funcionaris com a consellers de l'entitat
Imagen
27/09/2019

El nou Consell d'Administració de Divalterra ha elegit al seu president, que serà el diputat de Desenvolupament Rural, Polítiques contra la Despoblació i Prevenció d'Incendis, Ramiro Rivera, i al seu conseller delegat, que continuarà sent el cap de servei de Cooperació Municipal, Pedro Domingo. El vicepresident del Consell serà Emili Altur i al capdavant de la gerència continua Antonio Mas.

 

Amb els nomenaments aprovats, el Consell manté majoria de consellers de perfil tècnic, reflectint així la voluntat política de l'equip de govern de la Diputació de València.

 

Així, dels nou consellers, quatre estan proposats pels partits polítics amb major representació en el ple de la Diputació: Ramiro Rivera (PSOE), Carlos Gil (Partit Popular), Emili Altur (Compromís), i Jorge Ochando (Ciutadans), dels quals els dos últims repeteixen en el càrrec.

 

Els cinc consellers restants també ho van ser en l'anterior Consell d'Administració: el mateix Pedro Domingo, com a conseller delegat; el secretari de la Diputació, Vicente Boquera; la tresorera, Beatriz Moreno; el cap de la Unitat de Preselecció del Servei de Personal, José Javier Cuenca; i la presidenta del Comité d'Empresa, Ruth López, com a representant dels treballadors.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet