Versió per a imprimir

Real de Gandia compta amb una nova pista de pàdel

  • La inversió de la Diputació de València ha pujat a 50.640 euros a través del Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS)
  • Juan José Medina, vicepresident de la Diputació: «Les diputacions tenen un sentit i es demostra en estes obres i en molts altres plans que estem executant»
Després de la inauguració autoritats i jugadors de la primera partida posaren ju
01/06/2013

 

El vicepresident de la Diputació de València, Juan José Medina, va inaugurar ahir de vesprada, junt amb l’alcaldessa de Real de Gandía, Vanesa Martínez, la nova pista de pàdel subvencionada per la corporació provincial amb 50.640 euros, a través del Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS).

 

Esta nova instal·lació es troba ubicada al costat del camp de futbol, la piscina municipal i la pista multiesport (frontó), amb la intenció de centralitzar la pràctica de l’esport i al seu torn tindre un millor control de les instal·lacions, a l’igual que economitzar en el manteniment d’estes.

 

Juan José Medina, vicepresident de la Diputació

 

El vicepresident primer de la Diputació de València, Juan José Medina, va explicar que «la Diputació, per a estos pobles de menys de 5.000 habitants, és importantíssima, perquè pot treballar en economia d’escala i perquè la seua vocació i obligació és estar al servici dels pobles i dels veïns».

 

«Més que mai, en esta situació econòmica, les diputacions tenen un sentit i es demostra en estes obres i en molts altres plans que estem executant. Ofertes programàtiques que des de la Diputació el seu president, Alfonso Rus, està fent», va afegir Medina.

 

Va indicar que un dels plans que s’estan executant ara, el d’eficiència energètica, que permet els ajuntaments estalviar molts diners «ha sigut reconegut per la Cadena COPE, que li ha atorgat fa uns dies un premi», i va finalitzar «pobles com ara Real de Gandía han de comptar amb el suport de la Diputació, que s’esforça amb les ajudes per a fer possible que es puguen vertebrar i qualsevol veí tinga els mateixos servicis».

 

Vanesa Martínez, alcaldessa de Real de Gandía

 

Per la seua banda, l’alcaldessa de Real de Gandia, Vanesa Martínez, va manifestar que «este Ajuntament, amb la inestimable col·laboració de la Diputació de València, destina part dels seus recursos i esforços a l’ampliació i millora de les instal·lacions esportives municipals, perquè és un valor afegit per al benestar de tots els veïns i veïnes del poble. L’esport ens ajuda a relacionar-nos amb els altres».

 

Va finalitzar agraint a «la Diputació de València, a les empreses locals, regidors i tècnics de l’Ajuntament la implicació que han mostrat per a fer realitat este nou projecte per a Real de Gandía».

 

Partida de pàdel després de la inauguració

 

Després de la inauguració de la pista de pàdel va tindre lloc una partida en la qual van participar: Juli Signes (Real de Gandía), Lluís Mascarell i Fernando Tur (Bellreguard) i l’argentí Ezequiel La Torre.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet