Versió per a imprimir

Requena, Gandia, Canet d'En Berenguer, Tavernes de la Valldigna, Sagunt i Xeraco, acudeixen a Aratur amb València Turisme

  • El Patronat de Turisme de València participa durant tot el cap de setmana en el Saló Aragonés del Turisme
ARATUR 2019
03/05/2019

València Turisme, marca turística del Patronat de Turisme de València, porta aquest cap de setmana l'oferta turística del territori al Saló Aragonés del Turisme ARATUR 2019, que celebra la seua décima quarta edició i per cinqué any consecutiu se situa en el Palau de Congressos de Saragossa.

 

La marca valenciana assisteix des de hui i fins diumenge al certamen, el registre estimat d'assistència del qual és de 35.000 visites.

 

València Turisme representa l'oferta turística del territori valencià i, a més, acudeix a la fira amb la companyia de sis municipis coexpositors: Requena, Gandia, Canet d'En Berenguer, Sagunt, Tavernes de la Valldigna i Xeraco.

 

ARATUR està dirigit a tota mena de públic i en ell participen empreses turístiques, entitats promotores d'oci i turisme, hotels, balnearis, paradors de turisme, càmpings, estacions d'esquí, empreses d'enoturisme i turisme actiu i centrals de reserva, entre altres agents.

 

Aragó és la tercera Comunitat Autònoma en percentatge de llargs viatges i dins dels viatges interns, les principals destinacions dels aragonesos són comunitats pròximes a la seua residència, Comunitat Valenciana i Catalunya, principalment, segons dades de l'Institut d'Estudis Turístics.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet